FANØ ØSTERS FESTIVAL

Dato den 16.10.17. Se alle opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris inklusiv bus tur/retur, færge, 1 Østers Gaffel i serien Grand Prix fra Kay Bojesen, guidet busrundtur på Fanø, kaffe og kage.

Flere detaljer

Abonnent kr 695,00

Mere info

MED FLERE DANSKE TOPKOKKE

Glæd dig til et stort kulinarisk topmøde, når Fanø danner rammen for Østers Festival 2017. Nogle af landets bedste kokke står klar i hyggelige pop-up restauranter, hvor du kan købe smagsprøver på lækre østers til en flad 20’er. Vi har planlagt en eksklusiv tur, som tager dig med til Fanø og festivalen – og oveni prisen får du blandt andet en østersgaffel i serien Grand Prix fra Kay Bojesen.

BESKRIVELSE

Opsamlingssteder

Afrejse
Sønderborg Station kl. 6.00
Aabenraa, Madevej kl. 7.35
Haderslev, Hertug Hans Plads kl. 8.00
Ribe, Odins Plads kl. 9.00

Hjemrejse
Ribe, Odins Plads kl. 16.45
Haderslev, Hertug Hans Plads kl. 17.45
Aabenraa, Madevej kl. 18.20 
Sønderborg Station kl. 18.50 

Fanø Østers Festival 
Champagnepropperne springer, og der bliver åbnet østers til den helt store guldmedalje, når Fanø Østers Festival løber af stablen i efterårsferien. Madelskere og dygtige kokke strømmer til fra hele landet for at nyde Danmarks mest luksuriøse råvare tilberedt på alle tænkelige måder. 
Der vil på dagen være flere pop-up østersrestauranter, som danske topkokke, kokkelandsholdet og et par andre gastronomiske sværvægtere står bag. De vil alle byde på lækre smagsprøver til en flad 20’er:

- Michel Michaud, Brøndums Hotel 
- Francis Cardenau, tidl. Le Sommelier
- Vivi Schou, Restaurant Babette
- Brian Mark Hansen, Søllerød Kro (1 Michelinstjerne)
- Puk Lyskjær, Rudolf Mathis 
- Sylvester Andersen, Den Kongelige Skydebane Sølyst 
- Erik Pedersen, KADEAU (1 Michelinstjerne)
- Det Danske Kokkelandshold 
- Østers & Ost ved HKI Ost 

Pop-up restauranterne er konkurrerer hinanden og bedømmes af kokkene Hans Beck Thomsen, Jan Hurtigkarl og madskribent Helle Brønnum Carlsen m. fl. 

Du kan også forkæle dig selv i pop-up champagne baren, hvor du kan nyde lækre gyldne dråber.

Program
Efter opsamling kører vi mod Fanø og færgen. Når vi ankommer til Fanø får vi tid på egen hånd på Østers Festivalen. Vi får udleveret vores østers gaffel, og kan nu besøge de forskellige pop-restauranter. Grand Prix bestikket er i øvrigt det bestik som anvendes på Danmarks Ambassader i udlandet. 

Inden turen igen går hjem, tager vi på en lille rundtur på Øen med guide samt får serveret kaffe og kage.

Bemærk
De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er både rejseudbyder og teknisk arrangør.
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.